úterý 29. ledna 2013
Květáková polévka s vločkami
Ingredience:
1/2 menšího květáku
1 mrkev
1 petržel
sůl
4 lžíce ovesných vloček
2 l zeleninového vývaru
Postup:
Do horkého zeleninového vývaru dáme spolu se solí na kolečka nakrájenou mrkev, petržel a na růžičky rozebraný květák. Zeleninu povaříme ve vývaru 10 minut.
Do polévky přidáme vločky a ještě asi 5 minut povaříme. Polévku na talíři zdobíme petrželkou.
Tip na výlet:
Polévka nás krásně zahřála po výletu za zvířátky, které chová přírodovědecká stanice. A kam rádi v tomto zimním období vyrážíte vy?
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
2 komentáře:
mam rada takove lehke polevky
já také....
Okomentovat