sobota 18. ledna 2014

Křest knížky - Vitariánství jako Cesta






Vitariánství jako Cesta je druhá knížka Anny Hýžové, která si tuto cestu zvolila před několika lety. Knížka čtenáři nabízí pohled do světa nevařené - živé stravy i s raw recepty.



Křest této knížky se uskutečnil v prosinci v raw restauraci Secret of raw, jejíž majitelka Eva Kavková a herec Jaroslav Dušek se ujali pokřtít knihu a popřát jí šťastnou Cestu.




Když měl slovo Jaroslav Dušek zavládla veselá, uvolňující a vtipná atmosféra. Pár jeho slov: "Když jsem byl v této restauraci poprvé, zalitoval jsem, že není na mé trase. Od té doby, jsem tu byl každý den. - Na vitariánství se mi zdá dobrý, že jsou vitariáni veselý. - Já se nikdy nenaučil vařit a tady jsem pochopil proč."




Byla jsem v raw restauraci mezi vitariány a jejich příznivci poprvé a můj postřeh - tito lidé se s upřímnou radostí objímají. Před pár dny tato restaurace otevřela svoji raw cukrárnu Sweet secret of raw a na její návštěvu se těším i se svými dětmi. Při křtu jsem v restauraci poprvé ochutnala jejich jídla a musím říct, že mě chuť i vzhled jídla velmi mile překvapil.




Každý si tu svoji cestu hledá a těm, co se nacházejí na její křižovatce, přeji šťastnou volbu té správné cesty pro vás!



Pokud byste se chtěli s Annou setkat osobně, přikládám pozvánku na setkání se živou stravou v Praze. Další kurzy a setkání naleznete na stránkách Školy živé stravy.








2 komentáře:

Ivana řekl(a)...

Mě tohle přijde strašně zajímavý, ten jejich způsob a hrozně bych na takovou stravu chtěla přejít, ale je to pro mě složitější, než jsme čekala:D

ethique.v řekl(a)...

Do Secret of raw se chystáme příští týden a hrozně se těším... Ale s křestem to musel být ještě lepší zážitek ;)
Jinak RAW dělám nejvíce dezerty a ty nemají chybu. Kam se hrabou pečené věci!